Naar hoofdinhoud
Raadinbeweging.nl

Raadinbeweging.nl

Voor raadsleden, door raadsleden.

Doe ook mee, vraag een uitnodiging aan!

Wij vinden het belangrijk dat raadsleden hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Daarom hebben wij een platform gecreëerd waar raadsleden met elkaar in gesprek kunnen. Wij, Raad in Beweging, zijn een groep betrokken raadsleden en werken samen met de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, Democratie in Actie en mijnbuurtje.nl
Raad in Beweging is voor en door raadsleden
Raad in Beweging is voor en door raadsleden. Je moet je daarom aanmelden. Zo kunnen we veilig met elkaar praten over bijvoorbeeld burgerparticipatie, omgevingswet en andere actuele onderwerpen. Meld je direct aan en lees vandaag nog alle interessante artikelen.

Artikelen

Blijf op de hoogte van wat er speelt! Lees artikelen van andere raadsleden. Stel vragen waar anderen vast een antwoord op weten. Raadslid zijn is een eenzame bezigheid. Andere raadsleden kunnen je inspireren om je taak nog beter uit te voeren. En natuurlijk kan jij je ervaringen ook delen met andere raadsleden.

Activiteiten

Op zoek naar een overzicht van interessante en leerzame activiteiten? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. En heb je zelf iets voor de agenda? Breng het onder de aandacht bij alle raadsleden!

Pagina's

Raad in Beweging is een platform voor en door raadsleden. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen om RiB een nog groter succes te maken. Weet jij veel van een bepaald onderwerp, kan je goed schrijven of wil jij je handen uit de mouwens steken voor het versterken van de locale democratie? Word dan zeker lid!

Raadsleden

Leer andere raadsleden kennen! Via het overzicht zie je wie er al lid is en van welke gemeente ze zijn. Wie weet zijn jouw collega’s al lang lid. Blijf niet achter en meld je vandaag nog aan. Lid worden van ons platform kost niets, alleen een paar minuten van je tijd.

Publicaties

Ik ben erg enthousiast over ons online raadsleden communityplatform! We bouwen hier aan een groeiend repertoire van tools, ervaringen, methodieken die elk raadslid kan gebruiken. Ook kun je makkelijk andere raadsleden vinden en ervaringen uitwisselen. En ik vind het heel fijn als jij óók jouw kennis deelt en anderen verder helpt.
Het platform is een initiatief van een groep enthousiaste raadsleden en wordt ondersteund door de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en het Democratie in Actie programma.
Doe je ook mee? Klik dan op de ‘Aanmelden’ knop hieronder en maak je eigen profiel op de raadsledencommunity.
Tot ziens!
De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden is de belangenvereniging van raadsleden. Zij vinden dat Raad in Beweging een grote toegevoegde waarde heeft. En draagt RiB dus een warm hart toe. Maar dat niet alleen. Zij ondersteunen deze Beweging op diverse manieren. Dit alles om je nog beter te laten zijn in je vak!
Deze interactieve site is ontwikkeld met de techniek van mijnbuurtje.nl. Hun missie is meer betrokken buurten waar inwoners en organisaties elkaar vinden, samenwerken en elkaars kwaliteiten benutten. Meer weten? Bezoek hun website voor meer info.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.